De 4 origineelste taarten

Bij het organiseren van een feest komt heel wat kijken: het opstellen van een gastenlijst, het ontwerpen en laten drukken van uitnodigingen, maar minstens net zo belangrijk: een mooie taart!   Geef je een themafeest, of ben je gewoon op zoek naar een leuke, originele taart? Bekijk dan de taarten hieronder eens!

Kentucky Fried Chicken taart

Dit is misschien wel de origineelste taart die we ooit gezien hebben! Van afstand lijkt deze taart net een bucket, gevuld met kip en friet. Wie de bucket van dichtbij bekijkt, ziet dat het in werkelijkheid een taart is. De kip is gemaakt van marshmallows en cornflakes, de binnenkant van de bucket bestaat uit cake en jam. Verder is marsepein gebruikt om de taart te decoreren.

KFC3

Slangentaart

Wil je iemand de stuipen op het lijf jagen, of ben je juist een slangenliefhebber? Dan is deze slangentaart misschien wat voor jou! Van de buitenkant lijkt deze taart precies op een slang, wie het mes erin zet, zal zien dat het eigenlijk een heerlijke taart is.

creative-cakes-3-1

Baby taart

Op zoek naar een originele taart voor een kraamfeest? Deze taart lijkt sprekend op een echte baby. Misschien erg lastig om zelf te maken, maar het voorbeeld van food artist Michele Wibowo is in ieder geval schitterend.

creative-cakes-16

James Bond bruidstaart

We hebben al veel bruidstaarten gezien, maar dit is misschien wel één van de leukste en origineelste. Geen gewone bruidstaart met meerdere verdiepingen, maar een creatieve taart met veel extra decoraties.

creative-cakes-20

Op zoek naar meer creatieve en originele taarten? Kijk dan hier voor meer ideeën.